Stemcell Kantasoluseerumi

Varastossa

Kuvaus

Kantasoluteknologiaa hyödyntävä tehoseerumi kaikille ihotyypeille moniin iho-ongelmiin. Ainutlaatuinen monitehotuote aktivoi ihon omat kantasolut käynnistämään luonnollisen uusiutumisprosessin ja tuottamaan uusia ihosoluja.


Vaikuttavina aineina mm. Arginiini, L-karnitiini, oroottihappo sekä hyaluronihappo. Kaikkia näitä on luonnostaan ihmiskehossa, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Stemcell-seerumi lisää näiden ainesosien määrää luonnollisesti.


Iho puhdistuu, rauhoittuu, uudistuu ja korjaantuu. Iho myös kiinteytyy ja vahvistuu, kun ihosolut lisääntyvät ja niiden aineenvaihdunta tehostuu. Antimikrobinen koostumus hillitsee tulehdusta samalla, kun se antaa iholle ja ihosoluille suojaa ulkoisia rasituksia vastaan.


Käyttö: Levitetään pieni määrä puhdistetuille kasvojen ja dekolteen iholle aamuin illoin ennen päivävoidetta. Sopii myös silmänympärysiholle.


INCI: Aqua, BTB13™ GL-Carnitine*, Orotic Acid, Sodium Hyaluronite, L-Arginine, Xanthan Gum, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate


BTB13*

Laajasti patentoitu, Hyödyllisyysmallisuoja, BTB13 aktivoi ihon omat kantasolut käynnistämään ihon luonnollisen uusiutumisprosessin ja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja, Iho vahvistuu ja kiinteytyy luonnollisesti, kun ihosolujen määrä ihossa kasvaa